/ Vardag /

Friday

Haha känns verkligen inte som att det är fredag... Var ju hemma igår och är hemma idag med för att äta och pigga upp mig. Åt bara typ 2 mackor igår så har ingen energi alls idag... Skakar typ när jag ska gå eller anstränga mig, haha.. blir så svag när jag är magsjuk..
 
Iallafall, Max är påväg hit för att ta hand om mig. Mår inte helt hundra idag, utan är fortfarande lite illamående, så jag behöver någon som tar hand om mig haha... Mamma var hemma halva dagen igår och pappa kom hem vid halv tre så då behövde jag inte vara ensam så länge. Hatar att vara ensam hemma när man är sjuk. Eller asså förkyld och feber går ju bra att vara ensam med men inte magsjuka. Sån tur var har jag fått "behålla" (eller vad man ska säga...) allt sen jag började äta igår så idag är jag egentligen helt frisk. Men när jag har ätit alldeles för lite så blir jag ofta så hungrig att jag mår illa så det är det jag tror spökar just nu...
 
Ikväll ska jag mysa med lite tjejkompisar. En tjejkväll helt enkelt, för mina föräldrar ska ha gäster så jag kan inte vara hemma haha... Men får se hur det går med min mage, det kan ju bli värre och då får jag stanna hemma istället och sitta på mitt rum men hur kul är det på en fredagskväll? Får hoppas att jag håller mig lika frisk som jag är nu.